Sport 17 Iulie 2008 23:26
Italienii de la AC Milan au renuntat la transferurile lui Emmanuel Adebayor, de la Arsenal, si Andrei Sevcenko, de la Chelsea, dupa ce au reusit sa-l achizitioneze pe brazilianul Ronaldinho, relateaza Gazzetta dello Sport
"Milan a terminat transferurile in acest sezon dupa venirea lui Ronaldinho. Nu mai aducem pe nimeni", a declarat vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, care a spus ca oferta echipei sale a fost mai mica decat cea din partea lui Manchester City. Gruparea italiana a vrut in aceasta vara sa-i transfere pe Adebayor, de la Arsenal, si Sevcenko, de la Chelsea Londra. Oficialul a precizat si ca unii jucatori de rezerva, precum fundasul Dario Simic si Alberto Paloschi, pot pleca in aceasta vara.

Echipa italiana AC Milan a anuntat, marti seara, ca l-a transferat de la FC Barcelona pe brazilianul Ronaldinho, care va semna cu gruparea milaneza un contract valabil pe trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.