Sport 17 Iulie 2008 14:39
Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat agentiei NewsIn, ca este multumit de modul in care au evoluat ros-albastrii in meciul cu Besiktas, scor 1-0, comparand prestatia lor cu cea a componentilor unei superechipe.

"Sunt multumit de cum au jucat baietii cu Besiktas, noi suntem Steaua, super Steaua", a spus Becali, dupa care a negat un eventual conflict cu fundasul Dorin Goian: "Conflictul dintre mine si Goian e o simpla speculatie. L-am intrebat daca vrea sa plece, iar el mi-a zis ca va pleca atunci cand il voi lasa eu. Nu-i adevarat ca Goian este rebelul echipei".

Steaua a invins ieri gruparea turca Besiktas Istanbul, scor 1-0, intr-un meci amical, reusind astfel prima victorie din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregatire din Austria. La joc a asistat si patronul Gigi Becali.
Referitor la situatia Florin Lovin, trimis la echipa a doua pe motive de indisciplina, Becali a precizat: "Nu stiu de unde a aparut informatia ca Lovin va pleca la Buzau sau in alta parte. Lovin va ramane la Steaua. Despre Surdu pot sa spun ca acesta va pleca, probabil la Buzau sau la Brasov".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.