Sport 17 Iulie 2008 14:26
Atacantul roman Adrian Mutu a fost prezent ieri dimineata la antrenamentul Fiorentinei, alaturi de restul lotului gruparii italiene, fiind laudat pentru forma fizica pe care o are dupa vacanta, informeaza siteul Fiorentina.it, potrivit NewsIn.

Mutu s-a prezentat la terenul de antrenament cu cateva minute mai tarziu fata de majoritatea colegilor sai si s-a salutat cu mai multi fani ai Fiorentinei care au urmarit sedinta de pregatire, iar presa italiana scrie ca relatia dintre el si echipa sa "a intrat din nou in normalitate". Jucatorul a facut un antrenament usor si ieri seara, cand s-a salutat cu antrenorul echipei, Cesare Prandelli, si directorul sportiv Pantaleo Corvino.

Atacantul roman a discutat si cu preparatorul fizic Venturati, pe care l-a intrebat daca este multumit de modul in care a efectuat un anumit exercitiu, iar acesta a raspuns, in gluma, ca se astepta la mai rau, avand in vedere ca Mutu de abia a revenit din vacanta.

Corvino a declarat in presa italiana ca Mutu nu a cerut sa plece de la Fiorentina, dar nu stie ce se va intampla in cazul unei oferte importante. "Daca un jucator cere sa plece, poate pleca. Mutu nu a cerut sa plece. Normal, daca vine o oferta importanta, chiar si pe 31 august, avem timp sa o luam in considerare", a explicat directorul echipei toscane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.