Sport 16 Iulie 2008 13:59
Formatia scotiana Celtic poate realiza in cursul zilei de marti transferul lui Gabriel Tamas, pentru care va achita gruparii franceze Auxerre aproximativ 4,5 milioane de euro, potrivit editiei online a Daily Express

Celtic a primit permisiunea sa inceapa negocierile lui Tamas dupa ce timp de mai mult zile a discutat cu presedintele lui Auxerre, Jean-Claude Hamel, care cerea pentru transferul fundasului roman suma de aproximativ 6 milioane de euro, informeaza NewsIn.

Jucatorul poate incasa la Celtic suma de 7.500 de euro pe saptamana si va deveni al doilea transfer cerut de Gordon Strachan, dupa sosirea lui Paddy McCourt. Managerul lui Auxerre, Jean Fernandez, a confirmat ca se astepta ca Tamas sa fie prezent luni la antrenamentele echipei. "El a primit o vacanta mai lunga pentru ca a jucat in nationala Romaniei, dar am primit un telefon de la agentul sau, care mi-a spus ca este pe drum spre Glasgow, sa negocieze cu Celtic. Este un mare, mare jucator si ambitios. Voi fi fericit pentru el si poate pleca la echipa potrivita lui", a spus Fernandez.

Tamas a evoluat timp de un an la Auxerre, dupa ce a fost transferat de la Celta Vigo, de unde a fost imprumutat de Spartak Moscova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.