Site-ul en.beijing2008.cn va publica informatii oficiale despre Jocurile Olimpice in cinci limbi, chineza, engleza, franceza, spaniola si araba. Pagina va afisa in timp real rezultatele oficiale din timpul competitiilor, dar si statistici.

De asemnenea, site-ul va acoperi complet ceremoniile de deschidere si inchidere, dar si activitatile culturale din timpul Jocurilor Olimpice.

Pentru a veni in ajutorul Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008 (BOCOG), pagina web va afisa informatii complete pentru a-i ghida pe spectatori spre locatii, ghiduri ale orasului gazda care vor cuprinde informatii despre transport, despre serviciile accesibile, dar si despre produsele oficiale al competitiei.

Inainte si dupa Jocurile Olimpice, site-ul va publica interviuri cu invitati, incluzand si celebritati prezente la competitie, dar si sportivi, oficiali olimpici, reprezentanti ai sponsorilor si voluntari, pentru a-i ajuta pe vizitatorii virtuali sa inteleaga toate aspectele unei asemenea competitii.
Jocurile Olimpice de la Beijing sunt programate in perioada 8-24 august.