Sport 15 Iulie 2008 23:10
Atacantul roman Adrian Mutu a afirmat luni, la sosirea pe aeroportul Peretola din Florenta, ca este fericit dupa vacanta pe care a petrecut-o, si acum se gandeste numai la calificarea echipei in grupele Ligii Campionilor, informeaza Fiorentina.it
"Dupa vizita medicala de-abia astept sa plec spre cantonament. S-a terminat vacanta, acum este momentul sa muncesc. Am bateriile incarcate si vreau sa inceapa meciurile. Florenta mi-a fost mereu aproape si ii multumesc pentru acest motiv. Primul obiectiv? Preliminariile, si vreau sa ma concentrez asupra acestui lucru. Echipa de pe hartie este foarte puternica si trebuie sa vedem cum se va comporta si pe teren", a spus Adrian Mutu, citat de NewsIn, la revenirea in Florenta.

Jucatorul roman nu a discutat despre oferta Fiorentinei, dupa ce luni dimineata, pe aeroportul din Roma, a spus ca nu stie nimic despre oferta din partea formatiei AS Roma. Lotul Fiorentinei este in cantonament la Castelrotto, iar Mutu poate efectua marti vizita medicala inaintea noului sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.