Sport 11 Iulie 2008 00:04
Noul record pentru o suma de transfer platita in schimbul unui jucator din Liga I la fotbal, sase milioane de euro oferiti de FC Porto pentru rapidistul Cristi Sapunaru, a fost pus ieri sub semnul intrebarii de presa portugheza
Cotidianul „O Jogo“ a scris ca s-au platit doar 2,5 milioane de euro in schimbul internationalului roman, bani pentru care campioana Portugaliei a obtinut 50% din drepturile asupra fotbalistului. „Record“, un alt cotidian lusitan, afirma ca FC Porto a achitat, de fapt, 1,5 milioane de euro, urmand sa mai plateasca la finalul sezonului viitor o suma ce variaza in functie de performantele jucatorului! Fathi Taher, principalul actionar al giulestenilor, si-a mentinut insa ieri declaratiile initiale, mandrindu-se cu calitatile de negociator:

„Am promis ca la Rapid va fi transparenta totala. Suma de transfer in cazul lui Sapunaru este fix sase milioane de euro! Nu ma intereseaza ce se stie in Portugalia, eu va spun ca asta e suma. Ca vom primi banii in mai multe transe - asta e altceva, dar suma e sase milioane! Cred ca am negociat destul de bine acest transfer“. Victor Becali, agentul jucatorului, e mai putin entuziast: „Nu am ajuns inca la un acord cu Porto. Poate in zilele urmatoare“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.