Sport 10 Iulie 2008 04:30
Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008
Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva. FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din echipa manageriala a clubului nostru.

“Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.