Sport 10 Iulie 2008 04:27
In timp ce coechipierii sai ajungeau in Austria, Florin Lovin era aproape de Campulung Moldovenesc, acolo unde a ajuns aseara pentru a efectua antrenamentele incepand de azi sub comanda antrenorului de la Steaua II, Leo Strizu
Excluderea surprinzatoare a mijlocasului din lotul echipei mari de catre Lacatus a fost acceptata de patron. „Lovin tot vocifera, daca nu luam masuri si nu dam un exemplu, toata echipa va spune: vrajeala, ce disciplina, nu e nicio problema. Se duce la echipa a doua. Cine vocifereaza, asta pateste. Ce spunea: ba ca sunt antrenamente tari, ba ca nu stiu ce. Mi-a zis: nea Gigi, sa vezi, ca asa mai e in cantonamente, mai e tensiune, stres. Du-te la echipa a doua, acolo nu e stres, e ca la pensiune, sa vezi ce liniste e!“, a declarat ieri Gigi Becali.

Vrea sa plece
Lovin si-a manifestat si el dorinta sa plece, dar a considerat ca pretul de 800.000 care se cere pe el e prea mare. „Pai cum, nu mai esti tu titularul de la Steaua care reprosa ca a facut performante? Pai cer atat pe performerul de la Steaua, ca toata ziua dai din gura“, i-a replicat Becali. Pedeapsa aplicata lui Lovin poate fi perceputa ca fiind pisica neagra aratata celorlalti care mai comentau. „Vreau disciplina, le-am spus, cine nu va tine cont de asta, se va duce la echipa a doua! Mai sunt trei-patru care vocifereaza, mai putin acum, dar daca nu inchid gura, intarim echipa a doua. Goian a recunoscut ca a gresit atunci cand a vorbit de plecare, e cuminte acum“, a dezvaluit Becali cum a reusit sa le inchida gura jucatorilor sai.

Radoi: „Vreau la FC Köln!“

Capitanul Stelei a afirmat la TVR ca inca este posibil sa mai plece la formatia germana FC Köln numai ca suma de transfer ceruta de oficialii ros-albastrii este prea mare. „Mai sunt sanse sa plec la Köln, dar vom vedea ce va dori clubul meu“, a spus Radoi, care considera suma de 3 milioane de euro pe care o va plati Dinamo Kiev pentru „Goe“ prea mica.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.