Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a fost anuntata ca echipa nationala feminina a promovat in prima divizie a Campionatului European, UEFA si-a dat seama ca a facut o eroare. Forul european a trimis un fax prin care informeaza ca selectionata tricolora nu va evolua in divizia intii. Motivul este unul de-a dreptul ilar.

Cind au decis sa mareasca numarul de echipe participante la turneul final al Campionatului European, responsabilii UEFA n-au luat in calcul Anglia, tara organizatoare a competitiei, care conteaza pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2007. Numarind bine echipele, oficialii si-au dat seama de greseala si au repus Anglia in drepturi, iar Romania a ramas pe dinafara. "Ne cerem scuze pentru eroare si va multumim pentru intelegere", precizeaza comunicatul UEFA, care mentioneaza ca romancele au sansa de a juca in prima divizie daca una dintre echipele calificate decide sa nu mai participe.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.