Sport 10 Iulie 2008 12:23
Una din mingiile folosite in finala Campionatului European din Austria si Elvetia, Germania-Spania, scor 0-1, a fost vanduta la o licitatie pentru suma de 10.000 de euro, a anuntat, miercuri, publicatia Krone Zeitung , citata de NewsIn.
Publicatia este cea care a organizat licitatia impreuna cu furnizorul de echipament sportiv Adidas. Conform Krone Zeitung au fost primite 116 oferte, prin SMS, pentru balonul folosit de iberici in cucerirea titlului european pe 29 iunie.

Un alt balon de la EURO 2008, semnat de fostul selectioner al Austriei Josef Hickersberger, a fost vandut pentru suma de 5.000 de euro, bani ce vor fi oferiti victimelor din cazul tatalui incestuos din Amstetten, localitatea natala a antrenorului.

Echipa nationala a Spaniei a castigat Campionatul European, competitie care s-a desfasurat intre 7 si 29 iunie in Austria si Elvetia, dupa ce in finala de la Viena a invins cu scorul de 1-0 reprezentativa Germaniei. Golul a fost inscris de Fernando Torres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.