Tenismanul Andrei Pavel, cap de serie numarul unu si beneficiar al unui wild-card, s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Mauritius, dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. Pavel l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-3, pe sud-africanul Robbie Konig, beneficiar al unui wild-card, si va juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorul partidei dintre sarbul Nenad Zimonjici si belgianul Christophe Rochus.

Tot in primul tur, Victor Hanescu, cap de serie numarul 6, il va intalni pe francezul Nicolas Tholozan, jucator venit din calificari. Daca va trece de Tholozan, Hanescu va juca in turul urmator cu invingatorul partidei dintre elvetianul Ivo Heuberger si cehul Michal Tabara. In proba de dublu, perechea Andrei Pavel/Gabriel Trifu, cap de serie numarul 3, va intalni, in runda inaugurala, cuplul belgian Gilles Elsneer/Christophe Rochus.

Tenismanul Gabriel Moraru il va intalni pe argentinianul Diego Veronelli in runda inaugurala a turneului challenger de la Aracaju (Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Daca va trece de Veronelli, Moraru va juca, in turul doi, cu spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, cap de serie numarul 3, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de brazilianul Lenoir Ramos, beneficiar al unui wild-card. In proba de dublu, perechea Gabriel Moraru/Stephane Robert (Romania/ Franta), cap de serie numarul 2, va intalni, in primul tur, cuplul argentinian Andres Dellatorre/Gustavo Marcaccio. Tenismanul Adrian Ungur il va intalni pe iranianul Shahab Hassani-Nafez in runda inaugurala a turneului challenger de la Kish Island (Iran), dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari.

Daca va trece de Hassani-Nafez, Ungur va juca, in turul doi, cu invingatorul partidei dintre argentinianul Mariano Puerta, cap de serie numarul 2, si portughezul Leonardo Tavares. In proba de dublu, perechea Adrian Ungur/Leonardo Tavares (Romania/Portugalia) va intalni, in primul tur, cuplul Marc-Kevin Gollner/Herbert Wiltschnig (Germania/Austria).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.