Sport 5 Iulie 2008 00:51
Rada s-a inteles cu Murcia, Goian este aproape de Dinamo Kiev, iar Ghionea ar pleca la prima oferta avantajoasa venita de peste hotare
Transferul lui Nicolae Dica la Catania a deschis apetitul jucatorilor din Ghencea pentru a-si gasi angajamente mai avantajoase in afara tarii. Ros-albastrii risca sa piarda cei mai importanti oameni din defensiva, cuplul Goian-Ghionea, iar transferul lui Ionut Rada la Murcia a devenit doar o chestiune de timp pana la semnarea actelor. Avand in vedere ca fostul rapidist nu s-a adaptat cum si-ar fi dorit in Ghencea, cedarea lui Rada nu pare sa afecteze echipa lui Marius Lacatus, ceea ce nu se aplica insa si in cazul lui Goian si Ghionea. “Goe” a starnit interesul strict al lui Dinamo Kiev, club dispus sa-l achizitioneze pe internationalul roman pentru patru milioane de euro.

Transferul lui Goian in Ucraina, perfectibil chiar astazi, ar pune capat unui razboi intern cu Gigi Becali. Patronul Stelei l-a amenintat pe jucator ca va fi rezerva in viitorul sezon, din cauza unor declaratii la adresa conducerii, pe care fundasul a acuzat-o ca solicita sume prea mari pentru un eventual transfer, tocmai pentru a-l bloca in Ghencea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.