Sport 5 Iulie 2008 15:29
Antrenorul echipei de handbal feminin FC Nurneberg, Herbert Muller, a declarat, ieri, agentiei NewsIn, ca a primit oferte de a antrena atat Oltchim Rm. Valcea, cat si Rulmentul Brasov si are de ales intre cele doua formatii, urmand sa ia o decizie in urmatoarele zile.
"Domnul Florescu (n.r. patronul formatiei Rulementul Brasov, Teodor Florescu) mi-a facut o vizita joi si am discutat despre o eventuala venire a mea la formatia din Brasov. Mi-a propus un contract si mi-a lasat un termen de gandire. Si domnul Gavrilescu (n.r. presedintele Oltchim Rm. Valcea, Ioan Gavrilescu) m-a sunat, iar eu i-am explicat ca am primit si o oferta de la Brasov, pentru ca vreau sa fiu deschis cu ambele formatii. Probabilitatea sa plec din Germania este acum foarte mare. Trebuie sa vorbesc cu cei de la echipa mea, sa ma consult cu familia si dupa aceea voi lua o hotarare in ceea ce priveste formatia pe care o voi antrena", a declarat Herbert Muller.

Atat Oltchim Rm. Valcea, cat si Rulmentul Brasov au ramas fara antrenori, dupa ce Gheorghe Tadici si-a reziliat contractul cu echipa valceana, iar Mariana Tarca a fost demisa de la formatia de sub Tampa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.