Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca nu are un contract cu tehnicianul Walter Zenga, intelegerea dintre ei bazandu-se pe o strangere de mana. "Eu nu am nici un contract cu Zenga, noi avem o bataie de palma si cu asta basta! Zenga este un baiat de onoare, un om de caracter si nu este nevoie sa faci contract cu el", a afirmat Becali.
"Zenga este antrenorul care, dupa 12-13 ani, a dus o echipa romaneasca in Europa, antrenorul care este campion de toamna cu Steaua. Ce sa-i mai cerem omului asta, Cupa UEFA? Poate o castiga si pe-aia", a precizat Becali.

"Radoi sta la Steaua cat zice nasul lui"

Gigi Becali a declarat ca Steaua este o echipa care creste in valoare si din acest motiv nu va vinde nici un jucator in strainatate, nici chiar pe Mirel Radoi. "Radoi nu este de vanzare. Radoi este finul meu si el sta la Steaua cat zice nasul lui. Acum ce facem, vindem jucatorii cand Steaua are nevoie de ei? Eu nu am nevoie de bani", a mai spus Becali.

Gigi Becali a dezmintit faptul ca gruparea pe care o patroneaza ar fi interesata de achizitionarea atacantului echipei FC National, Slavisa Mitrovici, si a portarului formatiei FC Arges, Daniel Coman. De asemenea, el a adaugat ca nu exista nici o oferta de transfer pentru portarul Vasili Hamutovski. Finantatorul FC Steaua a dezvaluit ca este interesat de achizitionarea mijlocasului echipei Universitatea Craiova, Mihaita Plesan. Becali a adaugat ca nu se pricepe la fotbal si de aceea se va consulta de-acum inainte cu membrii CA.

"Victor Piturca, singura solutie"

Patronul Stelei e de parere ca Ladislau Bšlšni, candidat pentru functia de selectioner al echipei Romaniei, este "un tradator" pentru ca a parasit echipa nationala in anul 2001.
"Mircea Sandu poate face ce vrea, dar Bšlšni e un tradator. Nu are rost nici macar sa ne gandim sa-l aducem la echipa nationala", a declarat Becali.
El crede ca Victor Piturca este singurul tehnician care mai poate salva echipa nationala de fotbal a Romaniei. "Am fost primul din Romania care a spus ca Iordanescu e depasit si am avut dreptate. Am spus ca Piturca e singurul care poate salva echipa nationala, revin si spun acest lucru."