Sport 4 Iulie 2008 03:52
Curtea de Arbitraj Sportiv a decis anularea sanctiunilor dictate impotriva Stelei de curtile inferioare, Curtea de Disciplina si Curtea de Apel, pentru cazul "Valiza", astfel ca formatia din Ghencea nu mai este sanctionata cu 7 puncte, potrivit Realitatea TV

De asemenea, CAF a anulat sanctiunea de suspendare pe 6 luni dictata impotriva jucatorului stelist Petre Marin, astfel ca fundasul va putea juca in continuare fotbal.

In plus, CAF a redus suspendarea de 2 ani dictata impotriva lui Gigi Becali, care a ramas insa suspendat pe o perioada mai scurta, 6 luni. Becali va putea merge pe stadion, insa nu poate reprezenta Steaua la Comisii si nu poate merge la cabine.

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat pe data de 4 iunie echipa Steaua cu sapte puncte de penalizare in urma scandalului "Valiza", iar patronului Stelei, Gigi Becali, si presedintelui de la Universitatea Cluj, Anton Dobos, li s-a interzis orice activitate legata de fotbal si accesul pe orice stadion din Romania pentru doi ani, la care se adauga cate o amenda de 200.000 de lei pentru fiecare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.