Sport 4 Iulie 2008 03:36
Patronul Stelei a anuntat ca va cere demiterea sefului FRF, desi deciziile in cazul “valiza” au fost extrem de favorabile echipei din Ghencea

Scapat de interdictia de a merge pe stadioane si liber sa se plimbe cu Steaua prin Europa, Gigi Becali si-a permis sa-l atace de complezenta pe Mircea Sandu, care astfel iese cu imaginea intacta din scandalul “valiza”. "Abia astept sa treaca sase luni sa convoc Adunarea Generala (n.r. - Gigi Becali este suspendat timp de sase luni si nu poate reprezenta clubul in legatura cu activitatile FRF).

Decizia s-a schimbat pentru ca Mircea Sandu e in strainatate. Baietii astia au avut onoare si demnitate, dar probabil ca ii va da afara ca de ce au luat o hotarare dreapta si demna si de ce nu vor sa execute ordinele.

Problema mea e rezolvata, dar ramane problema fotbalului romanesc, care e manipulat, comisiile sunt manipulate. Daca nu erau acesti oameni cu demnitate, probabil era mentinuta hotararea comisiilor:


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.