Sport 4 Iulie 2008 18:42
Pilotul britanic de Formula 1, David Coulthard, a declarat azi ca la finalul sezonului va renunta sa mai piloteze in Marele Circ, dar a admis ca ar mai putea lua startul la alte competitii, informeaza AFP, potrivit NewsIn.
"Doresc sa imi anunt decizia de a ma retrage din Formula 1 la sfarsitul acestui sezon. Voi ramane insa aproape de acest sport, fiind consultant pentru Red Bull. Ma voi concentra sa ajut la evolutia monopostului si a testelor", a afirmat fostul pilot de la McLaren, care a precizat ca in viitor ar mai putea participa la alte discipline si concursuri.

Coulthard a debutat in Formula 1 acum 14 ani, in 1994, an in care a pornit ca pilot de teste pentru Williams Renault, insa dupa moartea lui Ayrton Senna din acel sezon a fost promovat ca principal alaturi de Damon Hill. Din 1996 acesta s-a alaturat echipei Mclaren Mercedes la care a stat noua ani de zile si alaturi de care a obtinut cele mai bune performante ale sale, iar din 2005 este pilotul lui Red Bull Racing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.