Sport 4 Iulie 2008 16:53
Fundasul stelist Sorin Ghionea a declarat ca, dupa sase ani in care a evoluat pentru gruparea din Ghencea, a sosit momentul unui transfer in cazul in care va primi o oferta avantajoasa atat pentru el, cat si pentru echipa, informeaza site-ul oficial al clubului, potrivit NewsIn.

"La un moment dat, cand ajungi la o varsta, incepi sa te gandesti la viitorul familiei tale si la ceea ce e mai bine pentru tine. E normal ca si eu sa ma gandesc sa plec, fiindca orice jucator isi doreste mai mult de la el. Dupa sase ani petrecuti in Ghencea, daca va veni o oferta avantajoasa, atat pentru club, cat si pentru mine, cred ca va fi bine sa plec intr-un campionat mai puternic, sa traiesc o experienta noua si, de ce nu, sa castig mai multi bani. Pana la urma, pentru asta jucam si asta ne dorim", a opinat Sorin Ghionea.

"Speram sa participam in grupele UEFA Champions League pentru al treilea an consecutiv, insa ramane sa vedem daca ne va surade norocul la tragerea la sorti. Ramane de vazut cat de mult conteaza sosirea noilor achizitii", a mai spus Ghionea referitor la obiectivele Stelei in cupele europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.