Sport 3 Iulie 2008 02:54
Javier Clemente, antrenorul formatiei Real Murcia, din liga secunda spaniola, a pus ochii pe fundasul central al Stelei, Ionut Rada, care in momentul de fata se afla in cantonamentul din Austria al vicecampioanei Romaniei

Potrivit cotidianului iberic AS, tehnicianul Murciei a fost impresionat de faptul ca jucatorul roman este inalt si rapid. "Rada, la 26 de ani, stie ca poate pleca de la eterna campioana a Romaniei si aceasta este o buna oportunitate. Dorinta jucatorului a fost confirmata si de catre agentul sau, fostul jucator al Barcelonei Gica Popescu. Rada este un fundas inalt si rapid, pe gustul lui Clemente, iar antrenorul Stelei nu l-a folosit in ultimul timp din cauza faptului ca antrenorul roman, Marius Lacatus, a mizat pe Goian si Radoi", scrie AS.

Gica Popescu a negat insa orice implicare in acest posibil transfer. "AS minte. Nu e adevarat. Ce treaba am eu cu Ionut Rada? Cei de la AS sunt in urma cu cativa ani, atunci cand inca mai faceam parte din fotbal. Acum nu ma mai ocup de asa ceva", a precizat Popescu.

Ionut Rada a ajuns la Steaua in vara anului trecut, fiind cumparat de la Rapid pentru suma de 800.000 euro. A evoluat in cateva meciuri in Liga Campionilor si in 11 partide in Liga I. La finalul sezonului a fost foarte aproape de un transfer la Politehnica Timisoara. Cluburile s-au inteles asupra sumei de transfer, aproximativ un milion de euro, insa au fost ceva probleme in ceea ce priveste contractul jucatorului, astfel ca tranzactia a picat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.