Sport 3 Iulie 2008 02:42
Desi noul patron Taher a promis bani pentru echipa, rapidistii nu au avut cu ce sa-l convinga pe „Pancone” sa ramana
Rapidistul Daniel Pancu va pleca, in aceasta dimineata, din cantonamentul din Elvetia al echipei Rapid si va reveni la Bucuresti pentru a-si negocia transferul la formatia Terek Groznai, nou promovata in prima liga rusa, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Acest anunt vine la numai cateva ore dupa ce Constantin Zotta tocmai declara ca nu se pune problema ca antrenorul Jose Peseiro sa renunte la Daniel Pancu si ca doreste ca mijlocasul sa imbatraneasca la formatia giulesteana.

"Pancu este jucatorul Rapidului si este exclus sa plece. El este unul dintre cei mai buni fotbalisti din lot si, mai mult decat atat, este simbolul Rapidului. Avem nevoie de el in continuare. Ne-a fost foarte greu sa il aducem din nou in Giulesti, stie toata lumea acest lucru, si nu vad niciun motiv pentru care l-am lasa sa plece acum. Peseiro il apreciaza, conducerea la fel, iar despre relatia lui cu suporterii nici nu mai are rost sa discutam. Ne bazam in continuare pe serviciile lui pentru ca este un jucator extrem de important in teren. Vrem ca Pancu sa imbatraneasca la Rapid", a spus directorul general al FC Rapid.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.