Sport 3 Iulie 2008 17:34
Vicepresedintele gruparii Gloria Bistrita, Ioan Horoba, a declarat, azi, agentiei NewsIn, ca transferul atacantului senegalez Gueye Mansour de la Poli Timisoara a esuat, dupa ce oficialii banateni au schimbat mai multe clauze in contractul de transfer.
"La inceput am cazut de acord pentru transfer si detineam coproprietatea lui Mansour. Fotbalistul semnase cu noi, era totul stabilit. Cand am fost noi pentru a perfecta transferul, cei de la Poli Timisoara au schimbat mai multe clauze pe care noi nu le-am acceptat si de aceea nu l-am mai luat pe Mansour. Nu stiu cine le-a schimbat, dar nu s-a gasit nimeni pana acum sa pacaleasca Gloria", a spus Horoba.

Oficialii celor doua cluburi se intelesesera sambata trecuta pentru transferul fotbalistului de 21 de ani la gruparea pregatita de Ioan Ovidiu Sabau, iar impresarul Dumitru Tudor anuntase ca atacantul a semnat un contract pe cinci sezoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.