Imediat ce s-au convins ca Bölöni nu va accepta oferta Rapidului, Fathi Taher si George Copos, patronii giulestenilor, l-au instalat pe banca tehnica pe portughezul Jose Peseiro, pe care l-au caracterizat drept „un om hotarat, care nu a facut mofturi, cum au facut altii“. Ajuns apoi la Standard Liège, Bölöni a dezvaluit care erau „mofturile“ sale, spunand ca la Rapid nu ar fi avut putere de decizie si a lasat sa se inteleaga ce fel de tehnician prefera conducerea Rapidului.

Cu toate ca a pregatit cateva echipe cunoscute in Europa, antrenorul portughez adus la Rapid nu pare a avea prea multa autoritate la echipa din Giulesti si - surprinzator - nici nu pare deranjat de imixtiunile conducerii in treburile sale.

Lucian Burdujan, unul dintre cei sapte jucatori lasati acasa ieri, la plecarea in cantonamentul din Elvetia, confirma statutul de om de paie al lui Peseiro. „Initial s-a afisat in vestiar o lista cu jucatorii care vor merge in cantonamentul din Elvetia. Eu si cu Emil Dica ne regaseam printre ei. Antrenorul a fost apoi chemat de conducere si, dupa ce au facut o sedinta, au pus o noua lista, de data aceasta cu jucatorii care raman acasa, printre care eram si noi! Cred ca Peseiro a vrut sa ne ia in Elvetia, dar conducerea i-a impus sa ne lase acasa deoarece nu am vrut sa ne prelungim contractele“, a marturisit ieri atacantul Rapidului pentru EVZ.