Echipa cu cel mai bun parcurs in acest tur, Politehnica Timisoara, isi propune sa scoata cel putin un punct in partida din aceasta seara de pe terenul lui Rapid. Fundasul banatean Cosmin Contra este de parere ca echipa sa va avea ocazia sa-si demonstreze adevarata valoare in meciul cu Rapid, programat miercuri, in etapa a XXII-a a Diviziei A.

"Rapid e o echipa in forma mare, a castigat ultimele meciuri si este pe locul doi in clasament. Ei inca mai spera la titlu, deci va fi un meci destul de greu pentru noi. In aceasta partida putem sa ne aratam adevarata valoare, pentru ca jucam impotriva uneia dintre primele trei formatii din Romania. Cred ca pentru noi va fi un test destul de bun. Cred ca si ei vor fi atenti la noi, mai ales ca am demonstrat ca suntem o echipa buna, mai ales atunci cand intalnim un adversar care joaca fotbal", a spus Contra.

Capitanul echipei Poli Timisoara a mentionat ca pentru el va fi o premiera sa evolueze intr-un meci fara spectatori, dupa ce Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul Rapid cu disputarea unui meci de pe teren propriu cu portile inchise. "N-am mai jucat pana acum fara suporteri si sunt si eu nerabdator sa vad cum este", a punctat Contra.

Internationalul roman a precizat ca nu stie nimic sigur despre informatiile aparute in presa, potrivit carora clubul Atletico Madrid, de unde este imprumutat pana la finalul sezonului la Poli Timisoara, l-ar putea ceda din vara gruparii Deportivo La Coruna. "Sa dea Domnul sa ajung eu la Deportivo", a spus jucatorul timisorean.

Jucatorul Ovidiu Petre, care a inscris, duminica, in meciul cu Gloria Bistrita, din etapa a XXI-a a Diviziei A, primul sau gol de la venirea la Poli, spera ca timisorenii sa castige partida cu Rapid. "Speram sa luam cele trei puncte, chiar daca cei de la Rapid sunt in mana si au castigat cam peste tot. E urat sa joci cu stadionul gol, dar daca astea sunt regulile, nu avem ce face. Cu sau fara spectatori, trebuie sa jucam", a spus Petre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.