Sport 2 Iulie 2008 14:33
Argentinianul Martin Saric sustine ca oficialii gruparii FC Arges l-au pacalit sa vina in Romania pentru a semna un contract, dar la sosire suma contractuala a fost diminuata, iar acum nu mai are nici macar bani sa se intoarca acasa si va fi dat afara din cantonament, relateaza NewsIn.

"M-au sunat cand eram in vacanta pentru a ma transfera la FC Arges. Ne-am inteles la contract, trebuia sa primesc 6.000 de euro pe luna, dar cand am ajuns in Romania mi-au zis ca la ei se plateste numai in dolari si imi vor dolari, nu euro, iar eu nu sunt de acord pentru ca alta a fost intelegerea. Am ajuns la Pitesti acum o saptamana, iar de atunci nu mi-au mai spus nimic referitor la asta", a spus Saric.

Mijlocasul afirma ca a ajuns intr-o situatie limita din punct de vedere financiar: "Acum au plecat in stagiul din Austria, m-au lasat aici, fara bani de avion, fara nimic. Azi m-au sunat cei de la club si mi-au zis sa eliberez camera din cantonamentul echipei pentru ca vine altcineva. Nu mai stiu ce sa fac. Conducatorii clubului nu m-a sunat deloc in ultimele zile pentru a-mi explica situatia".

Sud-americanul sustine ca oficialii lui FC Arges au demonstrat ca sunt neseriosi si ca le va spune si colegilor sai din Argentina ceea ce i s-a intamplat. "Ce fac cei de aici e o pata neagra pentru fotbalul din Romania. Voi merge si eu acasa si le voi spune celor de acolo sa nu vina la Arges pentru ca nu e un club de incredere. Am avut incredere in ei, dar m-au pacalit. Vreau sa ajung cat mai repede acasa la familia mea", a conchis Saric.

Presedintele gruparii argesene, Cristian Minca, a dezmintit acuzele lui Saric si spune ca nu e treaba conducerii ce va face acesta pe viitor, deoarece nu este jucatorul lui FC Arges. "Au fost discutii intre parti si pana la urma nu ne-am inteles. A avut niste pretentii exagerate. Ne-a cerut un salariu foarte mare, al doilea din echipa, iar apoi a mai avut si alte pretentii. Ne-a cerut masina, apoi nu stiu ce apartament, dar si bilete de avion pentru toata familia lui, care ar fi costat cat un contract (n.r. 1.200 de euro un bilet Bucuresti-Buenos Aires). Nu suntem obligati sa il tinem in cantonament daca nu e jucatorul nostru ", s-a aparat Minca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.