Infrangerea usturatoare inregistrata de Dinamo, 1-5 din fata Nationalului, a umplut paharul nemultumirii pentru fanii gruparii din Stefan cel Mare. Dupa ce nu s-au prea inghesuit nici in Cotroceni sa-si vada favoritii, iar pe propriul stadion vin din ce in ce mai putini, fanii dinamovisti pun la cale o adevarata razmerita impotriva conducerii cu ocazia partidei din aceasta seara cu FCM Bacau. Pe site-ul suporterilor dinamovisti, "dinamo-online", fanii sunt foc si para atat impotriva jucatorilor, cat mai ales fata de conducere.

"Chiar daca par nebun, va rog, veniti la meci ca sa ii huiduim 90 de minute... nu mai suport atatea umilinte... Toti pe stadion ca sa ii huiduim!!!", scrie "Shamann", in timp ce "attos" este de parere ca numai o revolutie poate indrepta lucrurile in Stefan cel Mare: "Daca vrem sa schimbam ceva, miercuri e solutia, sa injuram toate jigodiile care conduc acest club din care toti vor cate o parte. Sa venim toti la stadion miercuri... Revolutie!".

Fanii si-au pierdut increderea in club si cred ca meciurile dubioase au tinut echipa sus. "O sa castigam sigur Cupa pentru ca lui Borcea i-a ajuns cutitul la os si, ca sa nu fie un sezon ratat, cu ultimele puteri va face un aranjament. Asta e singura modalitate ca sa castige cu jocul asta de tot rahatul: aranjamentele!", pretinde "necromancer", pe cand un alt suporter nu are chef sa mai vina la meciurile dinamovistilor. "Ce sau cine mai reprezinta astazi Dinamo? O conducere mercenara care vinde si cumpara jucatori ca pe ciorapi, un antrenor care se cocoseaza in fata conducerii pentru procente, jucatori lipsiti de respect fata de suporteri si club? Pentru cine sa mergem in Groapa? Pentru Borcea? Pentru Netoiu? Pentru Cohn? Pentru Zicu? Pentru Semeghin si Iordache?... Deci ce rost are sa mai strigam de data asta? Ce sa cerem? Sa plece toti si sa ramana Florentin Petre sa stin- ga lumina", a scris "razvan_red_dog".

Cu sau fara razmerita in tribune, Dinamo va juca partida cu FCM Bacau cu cutitul la os. Tehnicianul Ioan Andone este de parere ca echipa trebuie neaparat sa castige, pentru a mai pastra sanse in lupta pentru titlu. "Meciul cu FC National a fost o rusine, dar tragedie ar fi doar daca nu am obtine un loc in cupele europene. Atunci ar fi tragedie intr-adevar. Noi vom lupta pana la capat in campionat, pana cand Steaua va deveni campioana din punct de vedere matematic. Dar, bineinteles, ca este mai usor sa prindem un loc in UEFA din Cupa Romaniei, pentru ca acolo mai avem doar un singur joc de disputat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.