Sport 2 Iulie 2008 11:57
Jucatorii Lucian Burdujan, Emil Dica si Stefan Grigorie nu vor face deplasarea in cantonamentul pe care Rapid il va efectua in Elvetia, a anuntat conducerea giulestenilor, potrivit NewsIn.

Mijlocasul Rapidului, Emil Dica a declarat agentiei NewsIn, ca este dezamagit de faptul ca nu i s-a comunicat motivul pentru care s-a renuntat la serviciile sale."Sunt dezamagit de un singur lucru. Nu mi s-a motivat in niciun fel de ce s-a renuntat la mine. Nimeni din conducere si nici antrenorul nu a vorbit cu mine. Au pus doar o lista in vestiar cu jucatorii care merg in cantonamentul din Elvetia. Initial, eu si Burdujan eram pe lista, dar dupa o sedinta am fost scosi, de asemenea, fara nicio explicatie. Consider ca meritam macar sa ni se motiveze intr-un fel sau altul", a spus Emil Dica.

Mijlocasul crede ca decizia renuntarii la el a venit din cauza refuzului sau de a-si prelungi angajamentul: "Eu ma gandesc ca e din cauza faptului ca sunt in ultimul an de contract. Ultima discutie referitoare la contract a fost in iarna, de atunci nu mi-au mai propus nimic. Dar poate fi vorba si de politica echipei, care vad ca se axeaza din ce in ce mai mult pe jucatori straini".

La randul sau Lucian Burdujan a declarat ca regreta despartirea de jucatorii giulesteni, dar nu si de oficialii gruparii. "Vom vedea ce va fi de acum inainte. Pana imi gasesc alta echipa ma antrenez la Pro Rapid. Regret despartirea de colegi, nu si de conducatori. Am fost anuntati ca s-a renuntat la noi intr-un mod ciudat, adica au pus o lista in vestiar cu jucatorii care merg in cantonamentul din Elvetia. Asa au decis sa procedeze, dar viata merge inainte. Mai multe nu vreau sa spun", a declarat Lucian Burdujan.

Nici Mugurel Buga, Ionut Stancu si Vasco Matos nu vor merge in Tara Cantoanelor, ei fiind pusi pe lista de transferuri saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.