Sport 30 Iunie 2008 04:01
Portarul Rapidului si conducerea echipei au versiuni diferite asupra prelungirii contractului, pe care fotbalistul refuza sa-l semneze in versiunea actuala

Rapid nu este scutit de scandaluri nici in era Taher. Desi noul patron anunta salarii marite si liniste la club atunci cand a preluat fraiele echipei, formatia de langa Podul Grant este macinata de noi divergente, care ar putea avea ca rezultat pierderea unuia dintre cei mai importanti jucatori ai echipei: Daniel Coman!
Goalkeeperul refuza actuala oferta de prelungire a contractului si, chiar daca risca sa fie trimis la echipa a doua, nu pare dispus sa cedeze. „Am primit o singura oferta din partea conducerii, la sfarsitul campionatului trecut, si nu era vorba de un salariu de 250.000 de euro pe an, asa cum s-a spus. Era mult mai putin. Mi-au spus ca imi dau 15 zile de gandire, iar eu am raspuns ca nu e nevoie: am refuzat pe loc. Sunt altii la Rapid care au salarii mai mari de 250.000, iar mie nu mi s-a dat nici macar atat. Nu am avut niciodata pretentii exagerate, am 29 de ani si trebuie sa ma gandesc la viitorul meu. Imi asum orice risc, oferta pe care mi-au facut-o nu o accept! Nici daca ma trimit la echipa a saptea!“, ne-a declarat ieri Dani Coman.

In timp ce titularul postului de portar nu stie daca va pleca maine in cantonamentul din Elvetia din cauza situatiei contractuale, conducerea are o atitudine plina de orgoliu.

„I-am facut o oferta lui Coman si nu ne-a dat niciun raspuns. El face declaratii prin presa, in loc sa vina la mine la birou, sa negociem. Nu e vorba de 250.000 de euro pe an, i-am oferit un milion de euro pe patru sezoane!“, a declarat Alexandru Bunea, vicepres edintele Rapidului.

Coman a reactionat cu ironie amara: „Da, mi-au oferit sapte milioane de euro si n-am vrut sa semnez! Eu le-am oferit pe loc un raspuns, unul negativ. Nu inteleg cum asteapta ei raspunsul meu! Nu o sa ma duc la niciun birou, nu ma invit eu singur la negocieri. Astept sa vad ce decizie se va lua in situatia mea. Am vazut ca s-a scris despre un interes al CFR-ului pentru mine, dar nu stiu nimic“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.