"Sigur ca ne-am dori si noi sa il aducem inapoi pe Nico sau pe Tamas. Tamas mie chiar mi-a placut enorm de mult la europene. Vom vedea zilele urmatoare daca ii vom face o oferta. Mi-a placut foarte foarte mult. Dar depinde si de el daca vrea sa se intoarca in tara. Acolo e in Franta, aproape de Paris... E un parizian adevarat. Iar Peseiro isi doreste jucatori valorosi, nu conteaza nationalitatea. El vrea jucatori buni cu care sa castige", a spus Copos, citat de Evenimentul Zilei.

Oficialul rapidist a afirmat ca Peseiro i-a mai solicitat trei jucatori, dar a refuzat sa ii nominalizeze. "Peseiro isi doreste in locul lui Ranko (n.r. - Ranko Despotovici) un numar 9 veritabil, un jucator de peste 1,85 metri, un jucator foarte puternic. Nu pot sa spun cine este, vom vedea, nu vreau sa incurc tratativele. Dar pana cand pleaca echipa in Elvetia (n.r. - 1 iulie), Peseiro va avea echipa formata in proportie de 90 la suta. Probabil ca in Elvetia se vor face ajustari foarte mici. Mai trebuie sa vina un mijlocas dreapta, un atacant puternic si un fundas dreapta pentru a avea si o dublura acolo. Pentru ca asa vom avea cate doi jucatori pe fiecare post", a adaugat pentru Gandul, actionarul giulestean.

Dupa ce Costin Lazar si Danut Perja au criticat politica clubului de a achizitiona jucatori straini in dauna celor romani, Copos a afirmat: "Daca imi spun mie un roman pe care putem sa-l cumparam mai ieftin din Romania, atunci le sunt recunoscator. Dar, din pacate, nu sunt. In afara de Goga si Szekely, jucatori foarte buni care au plecat deja, nu cred ca mai sunt fotbalisti de valoare in Liga I care pot fi transferati", scrie Cotidianul.