Sport 27 Iunie 2008 03:35
Desi a fost eroul Fiorentinei sezonul trecut, reusind 17 goluri in campionat si 6 in Cupa UEFA, atacantul Adrian Mutu nu mai este dorit de fani la echipa, informeaza portalul sport.ro
Astfel, Mutu e abia pe locul 2 intr-un top al celor mai buni jucatori ai echipei Viola, dupa Gamberini, in timp ce un alt sondaj, publicat pe site-ul oficial al Fiorentinei, indica faptul ca doar 30 la suta dintre fani il vor in continuare pe atacantul roman in echipa italiana.

Aflat intr-o situatie delicata dupa ce a aflat ca trebuie sa plateasca 12 milioane de euro catre Chelsea, Mutu are sanse mari sa primeasca un salariu mai mare la Fiorentina, 1.8 milioane de euro anual. Situatia e invers proportionala in ceea ce priveste relatia sa cu suporterii, anunta site-ul oficial al Fiorentinei, fiorentina.it. Aici a fost publicat un sondaj intitulat "Ce ati face in cazul lui Mutu?"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.