Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca varul sau, impresarul Giovanni Becali, negociaza plecarea unui jucator “ros-albastru” pe o suma care o va intrece de trei ori pe cea data de Lazio pentru Radu Stefan.

Ex-dinamovistul detine in prezent recordul in ceea ce priveste suma de transfer platita vreodata unui club romanesc, 5,4 milioane de euro. Astfel, daca Gigi Becali are dreptate, stelistul care urmeaza sa fie vandut va aduce mai mult de 15 milioane de euro in vistieria clubului din Ghencea. “Giovanni are o surpriza pentru mine, veti vedea in urmatoarele zile. Nu e Dica, Dica nu e o surpriza, s-a mai vorbit. Daca e Goian? Nu pot sa va spun. Nu e inca realizat. Daca e de calibrul transferului lui Stefan Radu la Lazio? E de calibru triplu”, a spus Gigi Becali.

Argaseala: „Jose Moreno nu mai vine la Steaua“
Si presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a preferat sa faca pe misteriosul cand a venit vorba de transferul pregatit de Giovanni Becali. „Daca este supriza, inseamna ca trebuie sa mai asteptati cateva zile si o sa vedeti.