Sport 26 Iunie 2008 13:59
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, astazi, cu ocazia implinirii varstei de 50 de ani, ca este posibil sa renunte la politica, dar nu si la gruparea ros-albastra pe care o considera "un drog pe care il va consuma pana la moarte", relateaza NewsIn.

"La 50 de ani, in familia mea batranii dadeau in primire, asta era traditia. Probabil o sa iau si eu o hotarare, dar nu sunt eu ala care o sa renunt la tot acum. Niste hotarari voi lua in toamna, una in planul afacerilor si alta in 2009, in plan politic. Ma voi axa pe doua, trei afaceri si sa vad ce voi face cu partidul pentru ca deja am cheltuit zece milioane de euro aiurea si nu mai are rost. Singurul lucru la care nu o sa renunt niciodata e Steaua. Drogul pe care il voi consuma pana la moarte e Steaua", a spus Becali.

Omul de afaceri a dezvaluit faptul ca varul sau, Giovanni Becali, i-a pregatit o surpriza mare pe plan fotbalistic: "Giovanni are si el o surpriza pentru mine, mi-a spus-o de ieri, dar nu vreau sa o zic pentru ca lucrurile nu sunt inca realizate. E de calibru triplu fata de am facut ieri cu Stefan Radu".

Becali a mai afirmat ca isi doreste sa primeasca in dar de la jucatorii Stelei "o iesire din grupele Ligii Campionilor". "Fotbalul e cel mai mare stres pentru ca nu depinzi de tine, ci de noroc si de jucatorii pe care ii aduci. Sunt si momentele in care echipa castiga si care anuleaza tot stres-ul, cand traiesti de parca plutesti. Un cadou frumos din partea echipei nu ar fi titlul anul viitor, pentru ca l-am mai avut si nu imi place sa primesc o haina pe care deja am mai imbracat-o. O iesire din grupele Ligii Campionilor ar putea fi un cadou frumos", a declarat finantatorul gruparii din Ghencea.

Omul de afaceri a precizat ca Steaua este obligata sa faca performanta: "Pe plan sportiv nu exista altceva decat performanta. In viitor e posibil sa nu ma mai implic in ceea ce inseamna nedreptate in fotbal. E posibil sa mai incerc o data, sa mai dau o singura lupta".

Patronul gruparii din Ghencea a lamurit si situatia jucatorilor stelisti la echipa nationala, dupa mentinerea deciziei in cazul "valiza": "Eu nu am spus ca nu ii las pe jucatori la nationala, dar nu mi se pare corect ca dupa ce am bagat milioane in stadion sa vii tu, Mircea Sandu, sa stai la loja, iar Becali sa nu aiba voie acolo. Nu pot accepta asemenea umilinte oricat de pacifist as fi. Pana la urma pe cine sa nu las la echipa nationala? Jucatorii de la Steaua care sunt acum la echipa nationala probabil vor fi prin Europa pe la alte cluburi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.