Sport 24 Iunie 2008 01:43
In schimb, Raluca Olaru a fost prima sportiva eliminata de la Internationalele de Tenis ale Marii Britanii
Al treilea turneu de Grand Slam al anului a inceput pe terenurile de la All England Club, iar primul sportiv eliminat dintre cei 256 inscrisi pe tablourile masculin si feminin este Raluca Olaru. Compatrioata noastra a avut-o drept adversara pe australianca Samantha Stosur, in fata careia a pierdut fara drept de apel, dupa un dublu 2-6. Raluca a fost dominata la absolut toate capitolele si a servit foarte slab, nereusind sa-si creeze nici macar o singura situatie de break si avand doar opt lovituri castigatoare, astfel ca eliminarea sa este fireasca. La scurt timp dupa iesirea din concurs a Ralucai s-a consemnat eliminarea primului cap de serie, slovaca Dominika Cibulkova (nr.30), care a pierdut cu 4-6, 3-6 la chinezoaica Jie Zheng.

Din fericire, Edina Gallovits a reusit sa se mentina la Wimbledon, trecand lejer de Yvonne Meusburger cu 6-1, 6-2, dupa ce o mai invinsese pe austriaca si la Indian Wells. In stilu-i caracteristic, Victor Hanescu a cistigat primul set cu Falla, 6-2, l-a pierdut pe cel de-al doilea la tie-breack, 6-7, dar ...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.