Sport 23 Iunie 2008 02:37
Handbalistii romani au sanse sa treaca in turul principal la Mondiale
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei, calificata dupa 14 ani la un turneu final, va infrunta in Grupa A la Mondialul din 2009, din Croatia, nationalele din Franta, Ungaria sau Bosnia, Slovacia, echipa clasata pe locul doi la Campionatele Panamericane si Australia. „In afara de Franta am anticipat celelalte adversare ale noastre. Eu spun ca locul trei este al nostru, dar ne vom agata sigur si de Ungaria, care pe hartie e favorita la locul doi“, ne-a declarat ieri Petru Paleu, vicepresedintele Federatiei Romane de Handbal. Rezultatul barajului dintre Ungaria si Bosnia n-a fost inca omologat, dar bosniacii risca sa fie descalificati din cauza incidentelor produse la meci.

„Dumnezeu a fost roman“
In turul principal al Mondialului se vor califica primele trei clasate in fiecare din cele patru grupe. „Dumnezeu a fost roman“, a spus pentru agentia Mediafax Cristian Gatu, presedintele FR Handbal, in timp ce selectionerul Aihan Omer a afirmat ca este „cea mai usoara grupa“ in care ar fi putut fi repartizati tricolorii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.