Sport 21 Iunie 2008 16:37
Atacantul spaniol Fernando Torres a declarat, vineri, ca echipa nationala antrenata de Luis Aragones nu este intimidata de faptul ca in sferturile de finala ale EURO 2008 va intalni Italia, campioana mondiala, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

"Italia a castigat ultimul Campionat Mondial si acest lucru nu se obtine printr-un accident. E o echipa pe care o respectam si, avand in vedere rezultatele obtinute in trecut, e favorita in meciul cu noi. Asta este doar pe hartie, pentru ca nu ne temem deloc de ei. I-am invins intr-un amical si acum avem ocazia sa facem acelasi lucru intr-o partida oficiala", a declarat Fernando Torres, in cadrul unei conferinte de presa. Spania a castigat cu 1-0 amicalul contra Italiei, meci disputat in luna martie la Elche.

Spania a obtinut trei victorii in faza grupelor, 4-1 cu Rusia, 2-1 cu Suedia si 2-1 cu Grecia, detinatoarea trofeului european. "Echipa joaca foarte bine, castigam usor si avem multe alternative. Ne asteptam sa avem o posesie superioara contra Italiei, dar trebuie sa fim rabdatori in fata lor", a adaugat Torres, care a precizat ca absenta lui Andrea Pirlo, suspendat pentru meciul din sferturi, va slabi jocul Italiei.

"Nu au evoluat foarte bine in grupe, dar asa s-a intamplat si la Mondial, si tot ei l-au castigat. Daca in grupe iti permiti sa ai o zi mai proasta, mai departe daca faci asa ceva pleci acasa", a adaugat atacantul spaniol.
Sfertul de finala dintre Spania si Italia va avea loc duminica, pe stadionul Ernst Happel din Viena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.