"Posibilitatea sa plec este mare. Sa pot semna cu Real este un vis pentru mine, ar fi un nou drum. Acum, acest lucru nu depinde de mine, iar din acest motiv imi este greu sa spun altceva", a declarat Cristiano Ronaldo, afectat de eliminarea din sferturile EURO 2008 a nationalei Portugaliei, una dintre principalele favorite la castigarea trofeului.

Intrebat daca stie despre o posibila oferta oficiala a lui Real catre Manchester, Ronaldo a raspuns: "Poate, nu stiu. Vom vedea ce se intampla in urmatoarele zile, daca ajung la o intelegere. Toata lumea stie ce vreau". El a mai precizat ca in ultimele trei luni a avut o problema la picior si trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Atacantul portughez a mai spus ca s-a decis asupra dorintei pe care o are, desi stie ca este vorba despre o decizie foarte importanta, pentru ca oricui ii este greu sa plece de la Manchester United. "Nu vreau sa ratez aceasta ocazie frumoasa", a mai spus autorul a 42 de goluri in sezonul trecut. Real Madrid este dispus sa plateasca oricand 80 de milioane de euro in schimbul jucatorului, care ar avea un salariu anual de 9 milioane de euro.