Sport 20 Iunie 2008 04:57
Brazilianul Luis Felipe Scolari paraseste nationala Portugaliei dupa acest meci pentru a prelua pe Chelsea

Germania este considerata favorita la castigarea titlului suprem la Euro 2008 si dupa lectia de fotbal total, predata aseara portughezilor, greu de crezut ca cineva o poate opri. Nemtii au castigat cu 3-2 acest prim sfert de finala de la Euro 2008 jucat impotriva Portugaliei, dar, ce-i drept, a tremurat putin pe final.

„Panzerele” au condus cu 2-0 inca din minutul 26 prin golul lui Klose, dupa ce Schweinsteiger deschisese scorul in minutul 22. Pana la pauza portughezii au reusit sa reduca din diferenta, gol al lui Nuno Gomes in minutul 40, dar dupa reluarea jocului portughezii, naivi, s-au aruncat in atac si in minutul 61 Ballack a adus scorul la 3-1.

Din acest moment nemtii nu au mai contat in atac, lasandu-i pe portughezi sa asalteze poarta lui Lehmann. Cu trei minute inainte de final Postiga a facut 2-3 „aruncand in aer” sfarsitul de meci, dar era clar prea tarziu. Luis Felipe Scolari nu a mai gasit o solutie salvatoare, Portugalia pierde in sferturi, iar el se muta in Anglia, la Chelsea, echipa pe care o va antrena din sezonul care incepe in curand.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.