Sport 20 Iunie 2008 04:34
Goian, dorit de Fiorentina, Lecce, dar si de Manchester. De asemenea, Contra, Marius Niculae si Rat ar putea ajunge la echipe din Serie A

Romania a iesit lesinata din „grupa mortii“, insa, dincolo de dezamagirile suporterilor, jucatorii nationalei culeg roadele calificarii la un turneu final, cei mai multi in premiera. Mai putin Marica, atacantul lui Stuttgart parasind turneul in mijlocul unui scandal.

Fostul dinamovist nu a jucat nici un minut la Euro si, mai mult, in momentul cand avea sansa sa intre, a fost oprit de selectionerul Victor Piturca, intrucat a considerat ca mai mult s-a uitat la meci decat sa se incalzeasca in repriza secunda a meciului cu Olanda. Mai mult, Ciprian Marica este singurul jucator din lotul Romaniei a carui cota a scazut pe site-ul transfermarkt.de.

Valoarea calculata de nemti a ajuns la 5,5 milioane de euro, cu un milion mai putin decat inaintea turneului final.

La polul opus, stelistul Dorin Goian pare cel mai castigat roman de la Euro. Potrivit presei britanice, Manchester United, Newcastle si Aston Villa sunt interesate de serviciile fundasului din Ghencea. „A facut un Campionat European excelent, lasand impresia de siguranta in defensiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.