Sport 19 Iunie 2008 18:02
Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ieri ca este pregatiti sa ii ofere internationalului roman Cosmin Contra un salariu stagional de 400.000 de euro, dar avand in vedere ca fotbalistul are oferte din strainatate, nu crede ca va semna cu formatia de pe Bega, relateaza NewsIn.

"Il astept in continuare pe Cosmin Contra sa se decida daca vine sau nu la Timisoara, dar avand in vedere ca are oferte de afara, cu care noi nu putem concura, nu pot sa anticipez ce decizie va lua. Eu pot sa ii dau 400.000 de euro pe an, daca altcineva da mai mult, atunci poate sa il ia", a declarat Marian Iancu.

Contra (32 de ani) evolueaza pentru formatia spaniola Getafe, dar se afla la sfarsit de contract cu gruparea la activeaza de trei sezoane. Spaniolii i-au propus romanului un nou contract, dar acesta evita sa semneze o noua intelegere si de aceea pe fir au intrat atat echipe din strainatate, cat si gruparile romanesti Poli Timisoara si Dinamo.

Contra a mai evoluat in cariera lui la Poli Timisoara, Dinamo, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid si West Bromwich Albion, iar la echipa nationala a strans 65 de selectii, reusind sa marcheze 7 goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.