Sport 18 Iunie 2008 12:24
Fundasul Stelei, Dorin Goian, este dorit de gruparea spaniola Betis Sevilla, care a primit referinte din partea fostului sau jucator, Iulian Filipescu, informeaza cotidianul local Diario de Sevilla, potrivit NewsIn.

Goian este dorit la Betis de antrenorul Paco Chaparro, pentru ca "este un aparator cu experienta care poate sa intareasca sistemul defensiv".

Betis Sevilla a mai fost interesata de Dorin Goian si in iarna, insa transferul nu s-a putut realiza din cauza sumei cerute de oficialii din Ghencea, "aproximativ sase milioane de euro".

Mai mult, sursa citata sustine ca oficialii lui Betis au intentionat apoi sa-l achizitioneze in locul lui Goian pe colegul acestuia, Ionut Rada, insa Paco Chaparro s-a opus.

Diario de Sevilla a mai precizat ca de transferul lui Dorin Goian mai sunt interesate Werder Bremen, VFB Stuttgart, Lazio Roma si Aston Villa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.