Sport 14 Iunie 2008 01:38
Borcea l-a sunat pe portar si i-a spus ca il vrea in locul lui Lobont, care va pleca in vara

Portarul Razvan Stanca, ultima oara la Dacia Mioveni, a declarat ieri ca a fost sunat de presedintele executiv al lui FC Dinamo, Cristian Borcea, care l-a indemnat sa nu accepte oferta venita din partea Pandurilor Tg. Jiu, pentru ca il doreste la echipa din "Groapa" in locul lui Lobont.

Stanca este sub contract cu FC Farul Constanta, insa in sezonul trecut a fost imprumutat la Dacia Mioveni, pentru care a evoluat sezonul trecut in 28 de partide, insa argesenii au retrogradat in Liga a II-a. Portarul a fost convocat la Nationala pentru amicalul cu Rusia (scor 3-0), cand a si debutat, jucand ultimele minute, apoi a declarat ca nu doreste sa mai revina la Farul. Stanca a fost contactat de Marin Condescu, presedintele executiv al Pandurilor, si a negociat deja un contract cu gruparea gorjeana.

"Acum sunt pus intr-o situatie dificila pentru ca am primit o alta oferta, mult mai buna, de la Dinamo. Borcea m-a sunat si mi-a spus sa nu plec la Pandurii pentru ca ma vrea la Dinamo. Mi-a spus ca va pleca Lobont si de aceea au nevoie de mine la Dinamo. Situatia e neplacuta pentru mine deoarece nu stiu ce sa fac. Am vorbit si cu Neagoe (n.r. - antrenorul de la Pandurii) si mi-a spus ca s-au inteles cluburile si ca ma vrea la Pandurii. Dar mai am unele probleme de rezolvat in Constanta, si de aceea am ramas sa ma pregatesc o perioada cu Farul, pana rezolv tot totul aici", a spus Stanca.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.