Sport 14 Iunie 2008 00:22
Adrian Mutu a ratat in minutul 81, la scorul de 1-1, un penalty acordat dupa ce Daniel Niculae a fost faultat in careu

Romania a jucat senzational in fata campioanei mondiale, a terminat la egalitate, 1-1, si a dat cu piciorul unei sanse uriase cu care nu se va intalni prea devreme. In minutul 81, la scorul de 1-1, Adrian Mutu a ratat penalty-ul care ar fi dus Nationala noastra foarte aproape sferturile de finala.

Mutu, “inger si demon”
Datoare la toate capitolele dupa primul meci din grupa, acel 0-0 cu Franta, Romania a jucat dezinvolt impotriva “squadrei azzura”, s-a aparat impecabil, a avut cateva ocazii monumentale si putea sa detoneze marea “bomba” a acestor Europene.

Adrian Mutu a avut sansa unei “duble” istorice impotriva Italiei, pentru ca dupa ce a deschis scorul pentru Romania in minutul 55 a executat penalty-ul primit pe merit, dupa ce Daniel Niculae a fost faultat in careu. Buffon l-a “citit” insa pe “Briliant” si Italia a scapat de o eliminare rusinoasa. Asa mai spera sa se califice dupa ultimul joc din grupa, cel cu Franta, in vreme ce pentru Romania, lucrurile raman complicate, dar pentru ca nu a pierdut inca la Euro 2008 are sanse bunicele sa se califice.

Meciul cu Olanda va fi insa foarte dificil pentru ca apararea Romaniei a suferit doua lovituri dure in jocul cu Italia. Mai intai l-a pierdut pe Radoi, care s-a lovit cap in cap cu Rat si are mari probleme. Apoi, Goian a primit un nou cartonas galben ceea ce, automat, duce la suspendarea lui pentru jocul de peste 4 zile.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.