Sport 13 Iunie 2008 04:39
Tadici e convins ca va reusi sa-si motiveze din nou jucatoarele la echipa nationala, la fel cum o facea in vremurile bune

Tadici a afirmat ca nu va demisiona de la nationala, dar a admis ca nu stie ce se va intampla dupa Jocurile Olimpice, cand ii expira intelegerea cu FRH.

Despartirea de Oltchim pare sa-l fi influentat serios pe selectionerul Gheorghe Tadici, cu mai putin de doua luni pana la debutul Jocurilor Olimpice.

Cu o voce obosita, usor iritata si prea putin volubil, tehnicianul nu este cel mai bun interlocutor, lasand adeseori impresia ca este gata sa puna capat discutiei in orice moment. Si totusi, o intrebare ii trezeste brusc interesul. "Imi voi respecta contractul cu federatia, nu se pune problema sa demisionez, asa ca voi merge alaturi de fete la Jocurile Olimpice. Sunt om de cuvant, deci voi ramane pana in ultima zi a Olimpiadei", sustine tehnicianul.

Nu pare speriat nici de o posibila "revolutie" impotriva sa, care ar putea fi pusa la cale de o parte din jucatoare: "De cand subalternii schimba seful? Unde s-a mai pomenit asa ceva? Nu cred ca fetele vor sa mai «sape». Refuz sa cred ca isi vor face rau singure acum, cand Olimpiada bate la usa".

Multumit de ceea ce a facut la Oltchim
Tadici nu a ocolit nici subiectul Oltchim. "Anii pe care i-am petrecut la Oltchim au fost cea mai prolifica perioada atat pentru mine, cat si pentru club. Daca cineva are indoieli, ii transmit ca astept sa mi se spuna ce antrenori au avut performantele astea, indiferent de sportul la care s-ar face referire. Am rabdare, sunt dispus sa astept pana cand voi implini 85 de ani."

Evident, tehnicianul nu l-a crutat nici pe Ioan Gavrilescu, presedintele Oltchimului. "Aud ca vorbeste urat de mine, dar eu il invit la o discutie fata in fata. Si, daca tine mortis, poate chiar sa sape o groapa, sa vedem cine va cadea primul in ea, eu sau el?", sustine fostul antrenor al gruparii oltene.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.