Sport 13 Iunie 2008 15:26
Fostul tenismen german Boris Becker a afirmat ca gemetele din tenisul feminin ar trebui interzise, deoarece sunt prea sexy si inadecvate pentru un asemnea sport, informeaza in editia de azi cotidianul Marca, citat de NewsIn.

"La Maria Sarapova sau Serena Williams ma uit cateodata si nu inteleg nimic. Au ceva sexual in aceste gemete si ajungi sa te intrebi daca isi irita corzile vocale sau daca e sanatos ceea ce fac. Trebuie reduse, nu se poate continua asa", a explicat Becker.

Altfel, fostul tenismen german a vorbit despre Roger Federer, despre care a spus ca ar putea deveni cel mai bun jucator din sportul alb daca se va impune inca o data la Wimbledon. "Roger joaca in acest an impotriva cartilor de istorie, contra tuturor legendelor, inclusiv contra sa", a afirmat fostul mare tenisman german.

Boris Becker a castigat 49 de turnee ATP si 6 de Mare slem. Germanul este medaliat cu aurul olimpic si cel mai tanar castigator al turneului de la Wimbledon, in 1985, cand avea doar 17 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.