Sport 11 Iunie 2008 03:00
Internationalii romani spera sa-i surprinda pe italieni pe contraatac si sa batem campioana mondiala

Romania a luat un punct in meciul cu Franta dar nu are timp sa se bucure pentru ca urmeaza un meci si mai greu: vineri, la Zurich, cu Italia. Umiliti de olandezi, italienii joaca un meci pe „viata si pe moarte” impotriva tricolorilor si acest lucru ii sperie dar ii si motiveaza pe elevii lui Victor Piturca.

Cristi Chivu, unul dintre „italienii” nostri, s-a aratat foarte surprins de infrangerea drastica a Italiei, dar se bucura pentru ca stie ca italienii sunt obligati sa riste, ceea ce va fi in avantajul nostru. „Italia are nevoie de trei puncte, nu-si permite nici macar un egal, dar sa piarda. Sper sa fim lucizi si sa aplicam tactica. Nu ma asteptam sa piarda de o asemenea maniera. Ei trebuie sa riste pentru ca le trebuie victoria", a mentionat Chivu, idee pe care merge si Razvan Cocis: „Bine ca ii prindem pe italieni dupa acest meci, daca nu castiga cu Romania, nu vor mai avea sanse.

E ultima sansa ca sa ramana in cursa. Sunt convins ca vom ataca mai mult decat in meciul cu Franta pentru ca am ramas datori". Si Goian, fundasul de la care suporterii au asteptat golul, crede ca ne va fi mai usor cu Italia, pentru ca avem sansa contraatacului: „Inca nu am facut niciun fel de tactica pentru meciul cu Italia, dar cu siguranta trebuie sa castigam un meci. Nu stiu daca ne avantajeaza ca Italia a pierdut, dar va juca ultima carte cu noi, va trebui sa ne bata. Vor trebui sa atace si vor ramane descoperiti".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.