Cu o ora inainte de inceperea meciului, terasele din Complexul Regie erau pline de suporterii echipei nationale. Cei mai multi sperau in victoria tricolorilor.

Emotii fara margini au fost in toata tara. Indiferent de loculul in care s-au aflat, suporterii i-au incurajat pe tricolori si s-au bucurat de rezultatul partidei, chiar daca sperau la mai mult. Mii de suporteri timisoreni care din diverse motive nu au putut ajunge la Zurich s-au adunat in Piata Unirii pentru a-i sustine pe tricolori.

La Faurei, suporterii s-au strans in baruri ca sa urmareasca meciul si sa-l sustina pe Banel Nicolita. Prietenii si rudele acestuia, dar si alte citeva zeci de fani au aplaudat fiecare preluare si au sperat pana in ultima clipa ca acesta va reusi sa marcheze macar un gol.

La Cluj-Napoca sute de suporteri ai nationalei au urmarit meciul la terase si in baruri dupa care au continuat petrecerea in strada. Si la Brasov, terasele si barurile au fost pline.

Peste 1.500 de sibieni au urmarit meciul pe un ecran gigant amplasat in Pavilionul 2007 din centrul orasului.

Echipa nationala a Romaniei a remizat luni, scor 0-0, in prima partida din cadrul Grupei C a EURO 2008, disputata in fata reprezentativei Frantei. Urmatorul meci al tricolorilor la Campionatul European va avea loc vineri, de la ora 19:00, in compania Italiei.

Sursa video: realitatea.net