Sport 10 Iunie 2008 17:21
Fotbalistul Adrian Mutu a declarat, luni, ca doreste ca echipa nationala a Romaniei sa obtina un rezultat mare contra Frantei, pe care intentioneaza sa il dedice bunicii sale care a decedat in urma cu cateva zile.
"Gata cu antrenamentele! A mai ramas foarte putin, aproape ca numar minutele pana la primul meci de la EURO 2008. Fiind jocul de debut, e normal sa fie si cel mai important pentru echipa nationala. Tocmai de aceea, partida cu Franta va avea o incarcatura aparte. O singura data am mai jucat impotriva Frantei, in amicalul din urma cu sase ani si nu am amintiri prea placute. Sper insa sa-mi iau revansa... Vreau sa-mi ajut echipa pentru a obtine un rezultat mare, pe care sa i-l dedic bunicii mele", a declarat Adrian Mutu pe blog-ul sau.

Bunica lui Adrian Mutu, Elena Ivascu, a decedat in urma cu trei zile, din cauza unui atac cerebral si a fost inmormantata, duminica, la Topoloveni. Internationalul a primit vestea mortii bunicii sale in cantonamentul din Elvetia al nationalei Romaniei.

Partida Romania-Franta, din Grupa C a Campionatului European, se va disputa luni, de la ora 19:00, si va fi transmisa de TVR 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.