Sport 10 Iunie 2008 10:05
Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat la Zurich, ca Romania va juca meciul cu Franta la victorie, iar daca va reusi sa castige nu va fi o surpriza asa de mare cum se asteapta lumea, transmite trimisul NewsIn in Elvetia.

"Strategia mea e ca primul joc echipa Romaniei sa il castige, sa plecam cu trei puncte din start. Sigur ca daca se va termina nedecis, va fi bine, sansele noastre raman intacte in continuare. Avem trei meciuri extrem de dificile. E posibil sa schimb jucatori de la un joc la altul, in functie de starea lor fizica. Eu am pregatit meciul pentru victorie, asa cum o fac cu orice joc, mi-as dori ca echipa Romaniei sa castige. Nu cred ca va fi chiar atat de mare surpriza daca noi vom invinge", a spus Piturca, la conferinta de presa dinaintea meciului cu Franta.

Primul adversar de la EURO este, in opinia lui Piturca, una dintre cele mai bune echipe din lume: "Nu trebuie sa mai spun nimic de valoarea Frantei. Este printre cele mai bune din lume in acest moment, alaturi de Italia, Brazilia si Argentina".

Piturca a dezvaluit ca in mare parte s-a decis asupra primului 11 din jocul de debut la EURO: "Chivu cu siguranta se va regasi in teren. Asupra primul 11, in linii mari, m-am hotarat, insa unu-doua posturi le mai gandesc. Pot fi doua sisteme de joc, daca va aparea un singur jucator se poate schimba sistemul de joc. Nu va pot spune despre ce posturi e vorba. Nu sunt probleme, nu ma intelegeti gresit".

Selectionerul a mai spus ca Adrian Mutu nu este afectat de vestile proaste primite in ultimul timp: "Nu am simtit nicio stare tensionata la Mutu, deocamdata el nu e dator cu nimic clubului Chelsea. Pana se va finaliza, va mai trece mult timp. Nu mi se pare afectat deloc".

Sursa Video: realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.