Sport 9 Iunie 2008 02:41
Lusitanii au castigat cu 2-0 meciul cu turcii iar cehii, nemeritat, s-au impus cu 1-0 in fata gazdelor elvetiene
Dupa doar doua meciuri, lucrurile par rezolvate in Grupa A. Portugalia si Cehia s-au instalat pe primele doua locuri si au cele mai mari sanse sa se califice in sferturi. Elvetienii si cehii au deschis aceasta editie a Campionatelor Europene de fotbal cu un joc evident afectat de miza. Oarecum surprinzator Elvetia a dominat meciul dar de castigat a castigat Cehia dupa ce gazdele au ratat o iesire la ofsaid. Era minutul 61 cand Vaclav Sverkos a inscris singurul gol al meciului, unul dezastruos pentru elvetieni care nu numai ca au pierdut cele trei puncte dar si-au pierdut si cel mai valoros jucator, capitanul Alexander Frei, scos de pe teren dupa o accidentare la ligamentul genunchiului stang.

In cel de-al doilea meci al zilei, tot in Grupa A, Portugalia si-a depus candidatura nu numai la calificarea din grupa, pe care este greu de crezut ca o va rata, dar si la castigarea titlului european. Lusitanii au dominat total meciul, si-au creat numeroase ocazii, au trimis de trei ori mingea in bara si au marcat doua goluri superbe.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.