Sport 9 Iunie 2008 02:36
Presedintele FRF a intervenit la forurile internationale pentru ca Steaua sa nu fie exclusa din Liga Campionilor pentru a nu strica atmosfera la nationala
Decontul de 12 milioane de euro venit de la Chelsea pe numele lui Mutu, care in plus trece prin momente grele dupa decesul bunicii, si depunctarea Stelei l-au determinat pe Mircea Sandu sa-si saboteze propriile decizii. Deoarece se afla multi stelisti in cantonamentul din Elvetia, ia atmosfera nu este tocmai una cordiala, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat sambata ca s-au facut toate demersurile la FIFA si UEFA pentru ca Steaua sa nu fie exclusa din cupele europene, in urma depunctarii din cazul "Valiza". "Am facut toate demersurile ca Steaua sa nu fie exclusa, pentru ca aici nu a fost coruptie, dar de la anul, daca va fi cazul, echipele vor fi retrogradate.

Stelistii de la nationala nu sunt afectati si nici nu cred ca ar trebui sa fie", a declarat Mircea Sandu la TVR.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.